Harta site-ului
Ajutor
Tîrgul locurilor de muncă organizat în platoul Coșnița
Tîrgul locurilor de muncă organizat în platoul Coșnița

Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari, la data de 23 mai 2019, la Casa raională de cultură din com. Coșnița, a organizat Târgul locurilor de muncă, pentru persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv pentru tineret.
Invitații Târgului  locurilor de muncă au fost dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Consiliului tripartit, dl Stahi Victor,  inspector principal al Inspectoratului teritorial de muncă Chișinău al Inspecţiei Muncii, agenți economici din raionele Dubăsari, Criuleni și orașul Orhiei.
La eveniment au fost declarate peste 80 de locuri de muncă vacante din diverse domenii: agricultură, indistria prelucrătoare, administrare publică, servicii hoteliere  ş.a.
La măsura dată au participat 116 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în urma negocierior cu agenții economici au fost selectați circa peste 42 persoane cu scopul angajării în câmpul muncii.
La final, specialiștii Secției ocuparea  forței de muncă au acordat consultații și informații privind integrarea pe piața forței de muncă și au pus la dispoziția participanților diverse pliante și materiale informative privind serviciile prestate de agenție. Au fost acordate informații privind organizarea Forului meseriilor/profesiilor, Târgului locurilor de muncă pentru Tineret  și a Târgului on-line.
  Tatiana IASCIUC, Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Tîrgul locurilor de muncă organizat în platoul Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta